Johan Op de Beeck, koor en orkest Spumanti onder leiding van Ann Pareyn. - Napoleon Ongehoord

200 jaar geleden overleed Napoleon Bonaparte.

Napoleonkenner Johan Op de Beeck is een meeslepend en gepassioneerd verteller. In zijn verhalen krijgen historische figuren een menselijk gezicht, hij ontrafelt politieke intriges, kortom brengt een geschiedenisles zoals u ze nog nooit gehoord heeft …
Maar ook een les in de menselijke psychologie, want wat maakt Napoleon tot zo’n groot staatsman? En hoe zat het nu met zijn vele vrouwen? We horen het ... ongehoord! Want samen met Johan betreden ook operazangers, koor en symfonieorkest de bühne met naast Haydn en de Eroica van Beethoven, ook verrassende stukken zoals originele soldatenliederen en de oorspronkelijke muziek van de kroning van Napoleon.

Dit alles op doordringende wijze tot leven gebracht door Charles Dekeyser, bas, Charlotte Asberg, sopraan, orkest Spumanti en koor Laidos onder de zwierige leiding van Ann Pareyn.

Graag uw extra aandacht voor:

Voorlopig zonder specifieke Corona maatregelen, indien deze dan nog zouden gelden krijgt u kort voor aanvang van het concert een extra mail met de geldende maatregelen.

 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
07 november 2021 19:00 21:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 29,00
- 26 of 65+ € 27,00
Uitpas kansentarief enkel telefonisch of aan de balie van het Uitbureau € 5,80
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.