Koninklijk Poppentoneel Festival - Alladin en de Wonderlamp

Pierke heeft net pizza gegeten die hij online bestelde en zit op zijn bed te mijmeren over zijn vele avonturen. Half in slaap gevallen ziet hij plots iets vreemd: zijn bed tapijt begint te bewegen! Wat gebeurt er nu? Hij zit op het tapijt en vliegt zomaar door het raam, recht naar het Midden-Oosten, waar hij Alladin ontmoet die voor een hongerloon heel hard moet werken. Hij droomt van een beter leven.
Wanneer Pierke even weg is komt de oom van Alladin die hem voorstelt om koopman te worden, hij grijpt die kans met beide handen. Alladin is echter goedgelovig en loopt met open ogen in de val. Gelukkig is Pierke in de buurt die hem helpt zijn droom te verwezenlijken: Alladin wordt een Prins uit Duizend en één Nacht…

De voorstelling is niet statisch opgenomen maar een heuse film, waarin ook gebruik gemaakt wordt van visuele gags en filmtechnieken. Pierke wordt zowaar een “vlogger”… Het belooft leuk en spannend te worden.

  • Artiest: Koninklijk Poppentoneel Festival
  • Online -  
  • Genre: Poppentheater - kindervoorstelling

Graag uw extra aandacht voor:

na betaling van het ticket krijgen jullie de dag van de voorstelling een code toegestuurd via mail (= mailadres dat gebruikt werd bij de boeking). Daarna kan er via Facebook ingelogd worden (met zelfde mailadres als bij boeking) en dienen jullie zich eerst aan te melden in de ‘Pierkesgroep’, waarna de uitzending in een privéstreaming kan gevolgd worden. Veel plezier!

 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
22 juli 2021 15:00 16:00   Koop ticket
24 juli 2021 15:00 16:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs gezinsticket € 10,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.