Sarah Dhondt kwartet - Ode aan het Franse Chanson

Sarah Dhondt is een innemende vertolkster van het Frans chanson. Ze brengt haar repertoire als een verhaal dat het publiek blijft boeien, ze charmeert zowel met haar stem als met haar uitstraling. Dat zeggen we niet enkel omdat ook Liesbeth List die mening was toegedaan toen ze haar prijs won op het Concours de la chanson.

Tevens oprecht blij met de komst van de sublieme muzikanten die Sarah zullen begeleiden: Gwen Cresens op accordeon, Hendrik Braeckman op gitaar en Lieven Van Pee op contrabas.

  • Artiest: Sarah Dhondt kwartet
  • Sint-Lievenscollege - 9000 Gent Ongenummerde zitplaatsen
  • Genre: frans chanson - chanson
  • Thema: Luisterplein 2021 | Place Musette 2021
  • Plaatsen: Ongenummerde zitplaatsen

Graag uw extra aandacht voor:

Deuren open vanaf 19u00 - indien u een duoticket bestelde voor het avondprogramma kan u blijven zitten tijdens de optredens, indien u een ticket bestelde voor enkel het concert van Sarah Dhondt zal u gevraagd worden om de site te verlaten, op afroep van de organisator (omstreeks 22u00) afhankelijk van de publieksopkomst voor de groep nadien.

Bestel uw drankbonnen op voorhand, 10 drankbonnen voor 13 euro in plaats van 15 euro
U kan ongelimiteerd tickets bestellen, u wordt echter wel gevraagd zich op te splitsen ter plaatse indien uw bubbel groter is dan 8 personen - mondmasker verplicht – looplijnen zijn ter plaatse aangeduid en alles is voorzien om het event coronaproof te organiseren


(c) Christina Coene
 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
24 juli 2021 20:30 21:45   Koop ticket
24 juli 2021 20:30   Koop ticket
Duoticket Sarah Dhondt Kwartet + Koen De Cauter met Lamoral

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs € 5,00
Uitpas kansentarief enkel telefonisch of aan balie € 1,00
Duoticket avondprogramma € 8,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.