Jaouad - Messias

Multidisciplinair kunstenaar en activist Jaouad Alloul slaat bruggen tussen de verschillende identiteiten die hij rijk is. De theatermaker-muzikant (be)speelt graag de thema’s gender en religie en gaat de controverse allesbehalve uit weg.

Als theatermaker liet hij zich opmerken met geëngageerde producties als Zeemeermin, #Messias en De Meisje. In 2019 verscheen zijn debuut-EP die hem ook op muzikaal vlak lanceerde.
De single ‘Hard To Love’ werd opgepikt door verschillende radiozenders en ook de opvolgers vonden een publiek dat houdt van Jaouad’s funky en soulvolle stijl.

Zijn eerste album MESSIAS wordt gekenmerkt door een combinatie van spontane vondsten en melodieën die zich een weg naar de oren wurmen. Maar het is bovenal een album met een boodschap. Nadat hij als jonge twintiger de islam de rug toekeerde, bleef Jaouad op zoek gaan naar antwoorden. Het innige samenspel van vragen en antwoorden doorheen Jaouads leven vormt de ruggengraat van het album.

Graag uw extra aandacht voor:

Volgens de dan geldende corona maatregelen, u wordt tijdig op de hoogte gebracht hiervan
Aan de avondkassa worden de tickets € 3,00 duurder, het kansentarief blijft hetzelfde

 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
23 september 2021 20:00 21:30   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 12,00
voorverkoop Uitpas | -18 | groep +10 Kortingen zijn niet geldig aan de avondkassa € 9,00
Uitpas kansentarief Aan balie Uitbureau | telefonisch | aan avondkassa indien plaatsen beschikbaar € 3,00
Avondkassa € 15,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.