Rudi Vranckx, Katarina Vermeulen, Wigbert, Charles Nagtzaam, Serge Feys - Vriend of Vijand

Een beklijvende voorstelling met muziek van Bram Vermeulen uit het album 'Oorlog aan den Oorlog' en de theatervoorstelling 'Mannen Maken Oorlog', gebracht door Katarina Vermeulen, Wigbert, Charles Nagtzaam en Serge Feys. Oorlogsverslaggever Rudi Vranckx verweeft zijn persoonlijke oorlogservaringen en unieke -beelden tussen de songs door.

Bram Vermeulen was gefascineerd door de Eerste Wereldoorlog en de uitputtingsslag rond Ieper. De loopgraven, de bunkers, het helse lawaai. maar ook de vrede en de heropbouw inspireerden Bram mateloos bij het schrijven van de theatervoorstelling 'Mannen Maken Oorlog'. In opdracht van het In Flanders Fields Museum (Ieper) nam Bram in 2000 de CD 'Oorlog Aan Den Oorlog' op. Bram ging ervan uit dat de mens niet zonder oorlog kan en er geen vrede kan bestaan zolang er mensen zijn. Door zijn fascinatie behandelde hij de oorlog op een heel bijzondere manier. Hij schreef o ver zijn ervaringen, belevingen en zienswijzen in prachtige liedjes en composities.(C) Kathie Danneels
 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
09 november 2021 20:00 21:30   Koop ticket
Voorverkoop afgesloten - enkel nog tickets aan de avondkassa.

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 16,00
Uitpas kansentarief € 3,20
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.