Jurgen Delnaet & Bob De Moor - Estgoedja

Gents acteur Bob De Moor en acteur met Zwijnaardse roots Jurgen Delnaet maken een voorstelling. Over te veel volk en te weinig plaats. Over spreken met uitroeptekens en zwijgen om niet dood te gaan. Wat is het verschil tussen een mens, een mens en een mens? Wat weten wij eigenlijk van mekaar? Dat we zo en zo gekleed gaan? Dat ons vel bruin, rood en wit ziet? Dat ons broek afzakt en onze stem overslaat? Dat we denken te zien wat dat den anderen doet? Zeker niet weinig, maar in werkelijkheid absoluut niets.
Twee mensen komen mekaar elke dag tegen in de hal van het flatgebouw waar ze beiden wonen. Ergens in de grootstedelijke wereld. Er is nieuwsgierigheid en onwetendheid. Wie is de ander? Wat wil ik zijn? Hoe kunnen we samenleven?
De Moor en Delnaet zijn een keurmerk. Een garantie voor messcherp denken, vederlichte charlatanerie en een immense liefde voor het vak.

  • Artiest: Jurgen Delnaet & Bob De Moor
  • Nieuwe Melac - 9052 Zwijnaarde Ongenummerde zitplaatsen
  • Genre: Volkstheater
  • Thema: Nieuwe Melac
  • Plaatsen: Ongenummerde zitplaatsen


(C) Jimmy Kets
 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
17 december 2021 20:00 21:30   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 16,00
Uitpas kansentarief € 3,20
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.