Lumen Symphonicum o.l.v. David De Geest - Passion for Strings

"Lumen Symphonicum: Passion for Strings". Op zaterdag 23 oktober 2021 om 20u vindt
in de Gentse Sint-Pieterskerk een origineel concert plaats met op het programma muziek voor strijkorkest, uitgevoerd door Lumen Symphonium o.l.v. David De Geest.

Het eerste concertgedeelte kleurt klassiek met de componisten Antonio Vivaldi, Wolfgang Amadeus Mozart, Ralph Vaughan Williams en Ottorino Respighi. In het tweede deel komen recente meesters aan bod zoals Ennio Morricone, John Barry, James Horner en Jóhann Jóhannsson.

Van hen worden een aantal filmthema's gespeeld, dit afgewisseld met de klassieke werken op het programma. Het concert wordt beëindigd met de meeslepende Simple Symphony van Benjamin Britten. Het warm en gevarieerd programma wordt gebracht door de strijkers van Lumen Symphonicum in het rustieke kader van de Sint-Pieterskerk.


 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
23 oktober 2021 20:00 21:30   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 21,00
voorverkoop studenten 15 tem 24 jaar € 15,00
-15 € 5,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.