Magic Michael, Piccolo, De assistente, Ken Verdoodt, Paulien, live begeleiding Noel Fack - Magic Michael en de tovertempel

Een gloed nieuw spektakel, Een grote led wall decor en ballonnen. Nieuwe illusie en magie. Onze gastacteur is Ken Verdoodt (uit Amika).

Piccolo, Magic Michael en de assistente zijn druk in de weer met de voorbereidingen van het grote feest. Plots gaat de bel en vinden de vrienden een vreemd pakje aan de deur. Dit pakje is de aanzet naar een groot en mysterieus avontuur. Kunnen de vrienden hun assistente redden van de dood? Wat staat hun te wachten in de gevaarlijk jungle? En wie is de vreemde dokter Jacobus Antonius? Kom het samen met ons ontdekken in de nieuwe show Magic Michael en de tovertempel. Het zal een show zijn vol spanning, magie en humor. Boek snel je tickets.

  • Artiest: Magic Michael, Piccolo, De assistente, Ken Verdoodt, Paulien, live begeleiding Noel Fack
  • Kring Heilig Hart - 9040 Sint-Amandsberg Ongenummerde zitplaatsen
  • Genre: Humor - Theater - Kindervoorstelling
  • Plaatsen: Ongenummerde zitplaatsen


(C) Conny Mols
 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
06 november 2021 15:00 16:45 ja Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 13,00
Uitpas kansentarief Korting enkel geldig aan de balie of telefonisch € 2,60
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.