Deniz Tekin | Melike Sahin | Hey! Douglas - Girlpower uit West-Turkije | Mediterrane Arabesque | Straffe marchandise uit het clubcircuit van Istanbul
Drie concerten!

ZAT 20 NOV – 20:00, 21:00 en 23:00
De Centrale
Ticketprijs €12 // €15 // €18

DENIZ TEKIN – 20:00 - Kelderzaal
Girlpower uit West-Turkije

De Istanbulse singer-songwriter Deniz Tekin experimenteert graag met verschillende genres en verweeft melodieuze zang met eenvoudige arrangementen op akoestische gitaar en piano. In 2017 bracht ze op negentienjarige leeftijd haar eerste studioalbum Kozakuluçka uit, waarop ze naast eigen werk een aantal songs covert van o.a. Ahmet Kaya en Yusuf Hayaloglu.

Haar setlist in Gent is als een gedachtestroom, met zowel liedjes die ze zelf schreef als evergreens uit Turkije en de rest van de wereld.

Deniz Tekin - zang, klavier & gitaar

MELIKE SAHIN – 21:00 - Turbinezaal
Mediterrane Arabesque

Ook Melike Sahin is een singer-songwriter uit Istanbul. Je kent haar misschien van haar tijd bij de illustere psychedelische band BaBa ZuLa, waarmee ze optrad in meer dan veertig landen. In 2017 ging ze solo en bracht ze haar eerste single uit, Bi' Firlatsam.

Door haar diverse samenwerkingen maakt de artieste snel naam en faam in de internationale muziekscene. Zo staat ze op het podium op het filmfestival van Cannes tijdens de wereldpremière van de beroemde regisseur Tony Gatlif zijn film Djam en de twee werkten ook later samen voor Sahins single, Sevmek Suçsa Suçluyum.

Andere artiesten en bands waar ze mee samenwerkt zijn Ophir Kutiel (aka Kutiman), Boom Pam, Kolektif Istanbul, Ceylan Ertem, Débruit en – jawel – Dijf Sanders.

Melike Sahin - zang
Elif Dikeç - klavier & backing vocals
Hakan Gürbüz - bas & backing vocals
Zafer Tunç Resuloglu - drums
Ahmet Ayzist - oed, viool & boezoeki
Ahmet Süngü - gitaren & backing vocals

HEY! DOUGLAS - 23:00 - Kelderzaal
Straffe marchandise uit het clubcircuit van Istanbul

Hey! Douglas is het alter ego van de producer en live performer Emre Yasin Vural. In 2013 begon hij vanuit Istanbul met zijn elektronische muziek geïnspireerd op soul, funk, psychedelica en het gouden tijdperk van Anatolische pop en rock. Het leidde tot zijn debuut Marsandiz in 2019.

Hij werkte samen met vele belangrijke artiesten in Turkije zoals Göksel, Gaye Su Akyol en Islandman. In juli 2020, werd hij nog bekroond met de "Beste Producer" in Altin Kelebek Awards. Vanuit zijn wereldtours houdt de trein nu halt in Gent.Deniz Tekin
 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
20 november 2021 20:00 22:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 15,00
voorverkoop Uitpas | -18 | groep +10 Korting is niet geldig aan de avondkassa € 12,00
Uitpas kansentarief Enkel telefonisch of aan de balie te reserveren € 3,60
Avondkassa € 18,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.