Shkoon
Oriental Slow House

Nadat Ameen wegvlucht uit Syrië ontmoet hij Thorben in Hamburg. Ze beginnen samen te jammen en het klikt meteen. Terwijl de hele wereld het heeft over de vluchtelingen die Europa overspoelen, bewijst Shkoon dat het mixen van culturen iets moois kan creëren en de samenleving kan verrijken. Hoewel ze totaal verschillende muzikale achtergronden hebben, voelen Ameen en Thorben een bijzondere creatieve connectie. De muziek van Shkoon neemt de luisteraar mee naar hogere sferen. In hun sets versmelten Arabische toonladders en oosterse melodieën met westerse elektronische downbeat, deep house, dub en hiphop, een sound die Shkoon zelf “Oriental Slow-House” noemt.

“We spelen graag live, we improviseren en interageren met het publiek. We verspreiden graag positiviteit, enkel en alleen om te bewijzen dat muziek in onze ogen de echte sleutel tot vrede is!”

Shkoon stond een eerste keer op het podium van De Centrale op 13 april 2019. In december 2019 verschijnt hun debuutalbum ‘Rima’, gevolgd door een bijhorende tour. Het volgende concert dat gepland was in De Centrale op 7 november 2020 viel door Corona in het water… maar nu zijn ze eindelijk terug … en dat het leven ook Shkoon kan zijn!


 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
04 februari 2022 20:00 21:30   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 13,00
voorverkoop Uitpas | -18 | groep +10 | Sectorpas Korting is niet geldig aan de avondkassa € 10,00
Uitpas kansentarief Aan balie Uitbureau | telefonisch | aan avondkassa (indien plaatsen beschikbaar) € 3,20
Avondkassa € 16,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.