Mólo Sâyat + Chapulines

Mólo Sâyat

Mólo Sâyat ontstaat uit de zielsverwantschap tussen de Libanese zanger Pôl Seif en enkele getalenteerde Europese instrumentalisten. De groep verenigt verschillende culturen in haar repertoire, maar de klemtoon ligt op de kustregio van het Middellandse Zeegebied met af en toe een sprong landinwaarts. Stemmen en instrumenten rijzen samen op en creëren een fantasie- en kleurrijke folklore die de luisteraar onderdompelt in een weelderig muzikaal universum.

Pôl Seif : zang
Paul Gautier: gitaar, oed
Anthony Dupriez: gitaar, boezoeki, dwarsfluit
Olivier Faber: trompet, viool
Frédéric Safin: contrabas
Mathieu Najean: saxofoons, klarinet
Alexis Van Doosselaere: drums, percussie

Chapulines

Na enkel gestreamde concerten in 2021 speelt de Gentse band Chapulines eindelijk nog eens live en presenteert en passant ook debuutEP Bululú. Chapulines brengt een eigenzinnige interpretatie van de son jarocho, een traditioneel Mexicaans muziekgenre uit het zuiden van de staat Veracruz.

De band ontstond in Mexico na een muzikale ontmoeting tussen zanger en jarana-speler Beto Robledo Zaragoza en violiste Graciela Zaera Moraña. Terug in Europa, werd de groep afgewerkt met percussionist Antoon Kindekens en contrabassist Dennis Nicles. En voor de gelegenheid brengen ze ook trompettist Rubén Hernández Gonzáles mee.


 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
28 januari 2022 20:00 22:30   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 12,00
voorverkoop Uitpas | -18 | groep +10 | Sectorpas Kortingen zijn niet geldig aan de avondkassa € 9,00
Uitpas kansentarief Aan balie Uitbureau | telefonisch | aan avondkassa (indien plaatsen beschikbaar) € 3,00
Avondkassa € 15,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.