Imarhan
zanderige gitaarriffs en betoverende poëzie

Imarhan is zonder enige twijfel een van de interessantste vertegenwoordigers van de immer populaire Toearegmuziek. De Algerijnse band die in 2006 werd opgericht in Tamanrasset brengt hypnotiserende en opzwepende Woestijnblues van de beste soort. De nummers gaan over voorouderlijke rituelen en de haat-liefde verhouding met de barre natuur, over onderdrukking, strijd en verloren gegane jeugd maar ook over hoop op een betere toekomst voor de Afrikaanse jeugd ...

Hun derde studioalbum, Aboogi komt uit op 28 januari 2022 en wordt op 18 maart - als onderdeel van een indrukwekkende Europese tour (27 concerten in 9 landen!) - live gepresenteerd in De Centrale.

Voor fans van Bombino, Noura Mint Saymali, Terakaft, Mdou Moctar, Tamikrest, Kel Assouf, Tinariwen en in de eerste plaats Imarhan zelf uiteraard!

Imarhan is Iyad Moussa Ben Abderahmane, Abdelkader Ourzig, Tahar Khaldi, Hicham Bouhasse, Haiballah Akhamouk en Eyadou Ag Leche.


 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
18 maart 2022 20:00 21:30   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 12,00
voorverkoop Uitpas | -18 | groep +10 | Sectorpas Kortingen zijn niet geldig aan de avondkassa € 9,00
Uitpas kansentarief Aan balie Uitbureau | telefonisch | aan avondkassa indien plaatsen beschikbaar € 3,00
Avondkassa € 15,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.