Ga verder naar de inhoud
t.v.v. de slachtoffers van de aardbeving in Turkije & Syrië

Benefiet Erhan Demirci & Friends

Datums

20 maart 2023 - 20:00
Volzet

Prijzen

€ 25 | Basisprijs
UiTPAS

Zaalopstelling

Ongenummerde zit- en staanplaatsen

Locatie

De Centrale - Turbinezaal
Kraankinderstraat 2
9000 Gent
Meer informatie

De aardbeving in Turkije en Syrië zette ook comedian Erhan Demirci aan om actie te ondernemen en samen met diverse bevriende stand up comedians, hun management en 3 Vlaamse cultuurhuizen (CC Berchem, Arenberg en De Centrale) de handen in elkaar te slaan.

Line-Up De Centrale: Hans Cools, David Galle, Jens Dendoncker, Han solo, Lukas Lelie, Amelie Albrecht, Alex Agnew & Michael Van Peel

Host: Fatma Taspinar

De inkomsten gaan integraal naar de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

"Een week geleden werd Turkije getroffen door een aardbeving. Het land van m’n ouders, het land dat mij zo na aan het hart ligt. Jammer genoeg kan ik het leed van de getroffenen niet wegnemen. Maar wat ik wel kan doen, is proberen de pijn van zoveel mogelijk kinderen te verzachten. Zowel Turkse, Koerdische als Syrische kinderen in de regio, die op zo’n jonge leeftijd dit verdriet nooit zouden mogen meemaken. In samenwerking met mijn productiehuis De Hofleveranciers en cultuurcentra CC Beringen, Arenberg en De Centrale organiseren we 3 prachtige benefiet avonden telkens met een line-up van top collega’s, die meteen wilden meewerken. Mijn dank aan hen allen. De solidariteit is enorm. Dit mooi gebaar zullen we nooit vergeten."

Erhan Demirci, 13.02.2023