Ga verder naar de inhoud
Veerle Malschaert

Boegbeeld

Veerle Malschaert

Belangrijk:

Uitbureau/de UiTwinkel is uitzonderlijk gesloten op zaterdag 15/06.

Datums

22 juli 2024 - 20:00
Tickets

Prijzen

€ 18,5 | Standaard
€ 3,7 | UiTPAS Kansentarief (enkel aan balie van Uitbureau)
UiTPAS

Zaalopstelling

Genummerde zitplaatsen

Locatie

Theater Scala
Dendermondsesteenweg 163-165
9000 Gent
Meer informatie

Boegbeeld is een onewoman comedyshow van het soort dat je nooit eerder zag. Het is een show waar je mag lachen ... én huilen. Want dat doet Veerle Malschaert zelf ook. In deze taboedoorbrekende voorstelling houdt ze een pleidooi voor LOL én COL: laugh out loud én cry out loud.

Als moeder van 2 kinderen, pas gescheiden en soms ontroostbaar, laat Veerle de lach surfen op een zee van tranen. Ontwapenend eerlijk en kwetsbaarder dan ooit, sleept ze je mee in een rollercoaster van emoties en een bad van herkenbaarheid. Ontroering wordt virtuoos afgewisseld met een schaterlach.

Boegbeeld gaat over huilende terroristen en emotionele vluchtelingen, mens en menselijk zijn in tijden van crisis, over verdriet plassen en flikken in paniek doen slaan, over kinderen die je bij je eierstokken hebben, over vallen en weer opstaan en blijven gaan...

Veerle Malschaert herneemt uitzonderlijk nog 1 keer haar 4de onewomanshow ‘Boegbeeld’ tijdens de Gentse Feesten, die dan ook gecapteerd zal worden.

Veerle Malschaert hoeft geen intro meer. Ze is meer theater en dan comedy. Ze is hilarisch én ontroerend. Maar ze is vooral uniek en écht. Ze brengt tragicomedy die aan je huid blijft kleven.

Welkom op de triestigste comedyshow van Vlaanderen!

Foto: Filip Naudts
Tekst en spel: Veerle Malschaert
Coach: Walter Janssens