Ga verder naar de inhoud
Vree Wijs Theater

Cabardouche

Vree Wijs Theater , Scala

Datums

23 september 2023 - 20:00
24 september 2023 - 15:00

Prijzen

€ 19 | Basisprijs
€ 3,80 | UiTPAS Kansentarief
€ 20 | Avondkassa
UiTPAS

Zaalopstelling

Genummerd

Locatie

Theater Scala
Dendermondsesteenweg 163-165
9000 Gent
Meer informatie

Iedereen die al eens ooit na een avondje stappen met een groep vrienden in de omgeving van de rosse buurt is beland weet dat er wel wat te beleven valt in de plaatselijke cafeetjes. Ambiance verzekerd in’t Glazen straatje. Hoertjes, pooiers, travesties en andere meestal beschonken fuifgangers vormen er het decor voor een wereldje op zich. Voeg daarbij nog de bonte mengeling van nationaliteiten, rassen en culturen en je weet dat er een aardig stukje kan afgelachen worden in dit afgebakende stadsgedeelte. Vergis u echter niet. Achter die lachende façade gaan meestal enorme tragedies en criminele activiteiten schuil die het daglicht zo veel mogelijk schuwen. Vrouwenhandel, drugtrafiek, gokkartels en andere malafide praktijken zijn schering en inslag in deze op het eerste zich erg plezante wijk.

'Cabardouche' schetst het dagelijkse leven van Brigitte, een ietwat ouder wordende raamprostituee die de branche liefst zo snel mogelijk zou willen verlaten. Iets wat op het eerste zicht gemakkelijker gezegd lijkt dan gedaan.

Regie: Johan Van Hoorde

Acteurs: Sofie Jacobs, Henri Langeraert, Lezz Wauters, Geert Van Bever, Patrick Wolters, Febe Van den Perre, Patrick Pevenage, Claude Marissael, Lotte de Zommers, Jonathan Bracke, Rebecca Plas, Ellen De Reu en Luna Claeys.