Ga verder naar de inhoud
Theater Charlekijn

De Gentsche Stroppen Revue

Datums

10 december 2022 - 20:00
Online verkoop afgesloten - Tickets aan de kassa ter plaatse
11 december 2022 - 15:00
Tickets
(Laatste tickets)

Prijzen

€ 18 | Basisprijs
€ 3,60 | UiTPAS Kansentarief
UiTPAS

Zaalopstelling

Ongenummerde zitplaatsen

Locatie

Zaal Reinaert
Reinaertstraat 28
Gent 9000
Meer informatie

"De Gentsche Stroppen Revue" is een humoristisch revuespektakel, die doet terugdenken aan de memorabele revues in de Gentse Ancienne Belgique en de Minard. Het zit boordevol nieuwe sketchen, meeslepende muziek, Gents poppentheater, grote showdecors en zoveel meer. Hoewel er veel nieuwe nummers zijn geschreven, willen we ons publiek de gekende en minder gekende "Evergreens" niet onthouden. Er zijn immers nog oude Gentse pareltjes, die bij het grote publiek onbekend zijn. Dit alles is doordrongen door heel veel humor en entertainment.

Charlekijn bezieler, scenarist en tevens jongste vertolker van het Gentse Pierke, Marino Lomme, trekt alle registers open. Hij is verantwoordelijk voor de regie en het ontwerpen en maken van het enorm arsenaal aan decors en poppen in deze productie. Ook brengt hij onvervalst Gents poppentheater en treed hij op als cabaretier. Marino schakelde ook de hulp in van ervaren revue artiesten, met name : muzikante Ann Lemaitre, cabaretière Carine Stevens en monument van Gent : cabaretier Fred Geirnaert.

Zij zorgen voor een aaneenschakeling van dol komische scenes, fantastische muziek, prachtige poppen, imposante decors,... Alle GENTS aan dek met "De Gentsche Stroppen Revue"!