Ga verder naar de inhoud
Veerle Malschaert

Deel Mij

Veerle Malschaert
Filip Naudts

Datums

27 juli 2024 - 20:00
Tickets

Prijzen

€ 18,5 | Standaard
€ 3,7 | UiTPAS Kansentarief (enkel aan balie van Uitbureau)
UiTPAS

Zaalopstelling

Genummerde zitplaatsen

Locatie

Theater Scala
Dendermondsesteenweg 163-165
9000 Gent
Meer informatie

‘DEEL MIJ’

Want VEERLE MALSCHAERT is eenzaam!
Zo, het taboe is doorbroken. Iedereen mag het weten, nee iedereen moét het weten, want Veerle heeft er genoeg van.

In haar 5de onewoman tragicomedy gaat ze de eenzaamheid te lijf, de hare én de uwe. Geef toe, u bent het ook, verschrikkelijk zelfs. We kamperen gezellig met z’n allen op sociale netwerken, maar we leven en sterven eenzamer dan ooit.

Veerle doorbreekt de vervreemding en de afstandelijkheid door een uitbundig nieuw licht te werpen op onze verborgen verlatenheid. Nog nooit ging een comédienne zo ver om zo dichtbij te komen.

Veerle Malschaert wordt uw pop-up vriendin voor het leven. Ze herneemt uitzonderlijk deze Gentse Feesten nog 1 keer deze voorstelling, die dan ook gecapteerd zal worden.

DEEL MIJ is een hartverwarmende tragikomische voorstelling over alleen staan en samen vallen, chronisch contacttekort en vrolijk virtuele vrienden, alleenstaande co-ouders en koddige co-sleepers, zielige zombies en luppelende huppelaars, scheve sprookjes en trouwen met uzelf, nieuw samengestelde sokken en vriendelijkheid tot de dood ons scheidt.

PERS " Wie dweept met Hannah Gadsby, moet ook Veerle Malschaert kunnen waarderen. Openhartig, diepgravend en een stuk grappiger." (Karel Michiels, De Standaard)


Credits:

  • tekst en spel: Veerle Malschaert
  • Coach: Luc Frans
  • Foto: Filip Naudts
  • muziek: Benne Dousselaere
  • decor: Lucie Van den Daele en Koen Demeyere