Ga verder naar de inhoud
Istanbul Ekspres 2023

Gazapizm

De Centrale , Istanbul Ekspres 2023

Met een festivalpas van € 75,00 kan je naar alle concerten, behalve de Fasıl op vrijdag.

Koop je festivalpas hier

Datums

16 november 2023 - 20:15

Prijzen

€ 33 | Voorverkoop
€ 30 | Voorverkoop Uitpas | - 18 | groep + 10 | Sectorpass oKo
€ 7,20 | UiTPAS Kansentarief
UiTPAS

Zaalopstelling

Staanplaatsen

Locatie

Ha Concerts
Kouter 29
9000 Gent
Meer informatie

Gazapizm, geboren als Murat Ceylan, is een invloedrijke Turkse rapper en tekstschrijver die al geruime tijd een prominente rol speelt binnen de Turkse hiphopcultuur.

Gazapizm staat bekend om zijn scherpe en doordachte teksten waarin vaak maatschappelijke vraagstukken, politiek en de menselijke ervaring aan bod komen. Zijn muzikale repertoire varieert van introspectieve nummers tot krachtige maatschappelijke commentaren. Zijn stijl wordt gekenmerkt door zijn behendigheid in het manipuleren van woorden en het verkennen van diverse ritmes en cadansen. Naast zijn muzikale bijdragen heeft Gazapizm actief bijgedragen aan de ontwikkeling van de Turkse rapscene. Dit heeft hij gedaan door zijn betrokkenheid bij evenementen en projecten die jonge artiesten ondersteunen en in de schijnwerpers zetten.

Gazapizm, born as Murat Ceylan, is an influential Turkish rapper known for thought-provoking lyrics that touch on societal issues and politics. He also supports emerging artists in the Turkish rap scene.

Gazapizm ― zang
Ateş Berker Öngören ― gitaar & toetsen
Hasan Sezgin ― gitaar
Ecem Otgucuoğlu ― basgitaar
Berkan Keser ― klarinet & saxofoon
Cihad Akbay ― drums