Ga verder naar de inhoud
Johannes Genard, Thomas Vanelslander, Hanne Torfs, Bart Van Lierde, Laurens Billiet, Koen Garriau

Living Hero 'Paul McCartney'

Uitbureau gent

Na Springsteen, Waits en Young is het tijd om een andere grote meneer te eren: Sir Paul McCartney. Voor deze tour plukken Vlaamse topmuzikanten uit zijn solowerk, het Beatles/Wings-oeuvre en composities die McCartney voor anderen schreef. Denk aan pareltjes als Blackbird, Yesterday, Live and Let Die (uit de James Bond soundtrack) of zijn recente hit Four Five Seconds met Rihanna.

Zoals McCartney eerder zei ... “Love is all you need”. Topmusici uit de Vlaamse pop- en rockscene brengen dan ook met veel liefde Pauls songs voor jou ten berde!

Johannes Genard (School is Cool): zang en gitaar

Thomas Vanelslander (Helsinki, Gorki): zang en gitaar

Hanne Torfs (Fortress, School is Cool): zang en toetsen

Bart Van Lierde (Meuris, K's Choice): bas

Laurens Billiet (Buurman, Douglas Firs): drum

Koen Garriau (Living Roots): saxen

Datums

15 juli 2022 - 23:15

Zaalopstelling

Ongenummerde zit- en staanplaatsen

Locatie

Francois Laurentplein
Francois Laurentplein
9000 Gent
Meer informatie

Na Springsteen, Waits en Young is het tijd om een andere grote meneer te eren: Sir Paul McCartney. Voor deze tour plukken Vlaamse topmuzikanten uit zijn solowerk, het Beatles/Wings-oeuvre en composities die McCartney voor anderen schreef. Denk aan pareltjes als Blackbird, Yesterday, Live and Let Die uit de James Bond-soundtrack of zijn recente hit Four Five Seconds met Rihanna.

Zoals McCartney eerder zei... 'Love is all you need'. Topmusici uit de Vlaamse pop- & rock-scene brengen dan ook met veel liefde Paul's songs voor u ten berde!