Ga verder naar de inhoud
Istanbul Ekspres 2023

Ozbi (22u) | Mary Jane (20u)

De Centrale , Istanbul Ekspres 2023

Met een festivalpas van € 75,00 kan je naar alle concerten, behalve de Fasıl op vrijdag.

Koop je festivalpas hier

Datums

18 november 2023 - 20:00

Prijzen

€ 30 | Voorverkoop
€ 27 | Voorverkoop Uitpas | - 18 | groep + 10 | Sectorpass oKo
€ 6,60 | UiTPAS Kansentarief
UiTPAS

Zaalopstelling

Staanplaatsen

Locatie

De Centrale - Turbinezaal
Kraankinderstraat 2
9000 Gent
Meer informatie

Ozbi, een veelbelovende hiphopartiest, heeft de aandacht op zich gevestigd dankzij zijn unieke stijl en doordachte teksten. De artiest die staat voor originaliteit en bezieling, heeft in korte tijd een steeds groter wordende groep fans aangetrokken. In zijn muziek komen de diverse en rijke klanken van de hedendaagse hiphopcultuur tot leven.

Zijn soepele flow en unieke stemgeluid geven zijn nummers een herkenbare en authentieke sfeer. Wat hem echt onderscheidt van andere artiesten, is zijn vermogen om complexe onderwerpen aan te pakken en ze naadloos te verweven in pakkende melodieën. Met een groeiend aantal optredens en samenwerkingen met andere opkomende talenten, blijft Ozbi gestaag bouwen aan zijn artistieke pad.

Ozbi, a rising hip-hop artist known for originality and insightful lyrics. His music embodies contemporary hip-hop’s diverse sounds. With a distinctive flow, he seamlessly weaves complex themes into catchy melodies

OZBİ ― zang
Cihan Tanrıverdi ― elektrische gitaar
Enver Muhamedi ― basgitaar
Barış Mert Peker ― toetsen
Ekin Cengizkan ― drums

-----------------------------------------------------------

Mary Jane is een populaire Turkse muziekgroep die al geruime tijd zijn bruisende podiumact combineert met originele composities en covers van hedendaagse hits. In de afgelopen jaren heeft Mary Jane gestaag zijn aanwezigheid op digitale platforms versterkt, en niet alleen in Turkije maar ook wereldwijd begint de groep stilaan de harten van muziekliefhebbers te veroveren. De oorsprong van de groepsnaam is enigszins mysterieus en wie weet hebben Buster Brown, Rick James, Alanis Morissette of Burry Soprano er wel iets mee te maken. Eén ding is zeker: wij zijn absoluut “In Love with Mary Jane”! Met hun unieke geluid en aanstekelijke energie beloven de leden van Mary Jane tijdens hun passage in Gent een opwindende reis te maken door de Turkse muziekwereld, waarbij ze zowel hun eigen werk als bekende covers nieuw leven inblazen.

Mary Jane, a popular Turkish music group, blends original compositions and contemporary covers in their vibrant stage performances. With a growing global presence, their unique sound captivates music lovers worldwide.

Begüm Yiğit ― zang
Arda Atılgan ― gitaar
Atakan İlgör ― basgitaar
Cem Yılmaz ― toetsen
Ömer Yiğit Ünal ― drums & percussie