Ga verder naar de inhoud

Voor vandaag 25 juni zijn er nog plaatsen beschikbaar, maar enkel ter plaatse - geen mogelijkheid meer deze via de website te reserveren

De rondleidingen in juli en augustus kunnen van maandag tot vrijdag gecombineerd worden met een lunch in de bistro. U kan nu uw plaatsen al reserveren. Betalen doet u echter ter plaatse.

Datums

23 augustus 2022 - 10:30
Online verkoop afgesloten - Tickets aan de kassa ter plaatse
30 augustus 2022 - 10:30

Prijzen

€ 12 | Basisprijs
€ 6 | < 12 jaar
€ 2,40 | UiTPAS Kansentarief
€ 1,20 | Uitpas kansentarief < 12 jaar
UiTPAS

Zaalopstelling

wandeling

Locatie

Ghelamco Arena
Ottergemsesteenweg Zuid 808 A
9000 Gent
Meer informatie

Een rondleiding in dit kader duurt anderhalf uur. Tijdens de rondleiding krijgt de groep allerlei informatie over de sportieve, commerciƫle en maatschappelijke werking van KAA Gent, het verhaal van de voetbalclub, de werking van het stadion en de organisatie van een voetbalwedstrijd in de Ghelamco Arena. In het stadion vindt u drie soorten ruimtes: een ruimte voor de supporters, een neutrale zone en de business ruimtes.

Jij gaat rond het stadion en komt langs de tribunes, de perszaal, de businessruimtes, de supportersruimtes en de fanshop. Een cruciaal punt is de spelerstunnel en de kleedkamer van KAA Gent.

Groepen verzamelen in de inkomhal van KAA Gent, hoofdgebouw Ghelamco Arena (Tribune 1, centrale Ingang).

De gids verwacht de bezoekers 15 minuten voor aanvang van de rondleiding in de centrale inkomhal van KAA Gent (Parking A, Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000 Gent). Er wordt niet langer dan 15 minuten gewacht op eventuele laatkomers.

Je bezoek aansluitend combineren met een bezoek aan de Buffalo Bistro (terras)?

Reserveer een plaatsje bij het aankopen van je tickets voor de rondleiding* .

* de bistro reservatie mogelijk vanaf maandag tot vrijdag.