Ga verder naar de inhoud
Veerle Malschaert

Supermarkt Malschaert

Vree Wijs Theater

Datums

15 juli 2023 - 21:00
22 juli 2023 - 21:00

Prijzen

€ 19 | Basisprijs
€ 3,80 | UiTPAS Kansentarief
UiTPAS

Zaalopstelling

Genummerd

Locatie

Theater Scala
Dendermondsesteenweg 163-165
9000 Gent
Meer informatie

Na 15 jaar kon Veerle eindelijk overtuigd worden om nog eens haar 1ste comedy-show te hernemen, voor velen de beste show ooit!

In het najaar van 2008 ging Veerle in première met haar eerste volavond- comedy- show "Supermarkt Malschaert". Het was meteen een schot in de roos. Een hilarische comedy show die ook oog had/heeft voor schoonheid en ontroering. Veerle toonde op een geweldige manier haar veelzijdigheid en schrikte niet terug om de mens een spiegel voor te houden.

Over Supermarkt Malschaert: Supermarkt Malschaert is verkocht, maar ’t malste stuk vlees nog niet:

Veerle Malschaert: Te groot hart, te grote mond en teveel testosteron. Een dramaqueen on speed.

In haar eerste solo comedyshow: ’Supermarkt Malschaert’ stond Veerle recht op comedy met haar hoogste hakken aan. Gewapend met haar Self-Help Kit om ’t leven door te komen, ging en zal ze terug de confrontatie aangaan met de toeschouwers en zichzelf. Toen nog op zoek naar vaders van haar nog steeds ongeboren kinderen vocht deze grofgebekte missionaris van de liefde vol overgave tegen windmolens en eenzaamheid. 15 jaar later echter zijn we ondertussen 2 kinderen verder, maar haar vechtlust is er niet slechter door geworden, integendeel!

Hard en zacht, extreem en poëtisch, subtiel en expliciet laat ze niemand onberoerd. Ze slaat u om de oren, hilarisch en ontroerend. Uw rots in de branding, uw steun en toeverlaat.

Eindelijk een vrouw die u verstaat!