Koninklijk Poppentoneel Festival - Pierke naar de Maan

Een knappe professor heeft een ruimtetuig ontworpen waarmee de mens naar de maan kan vliegen.
De lancering is voor heel binnenkort. De raket staat op het proefterrein en de politie moet deze bewaken. Pierke, die bij de professor werkt, mag in géén geval in de buurt van het gevaarte komen. Maar ja, wat niet mag is juist zo aantrekkelijk… en dit heeft voor Pierke verstrekkende gevolgen.
Pierke vliegt weg met de raket en ontdek dat er ‘leven’ is op de maan, hij ontmoet er warempel een maanfamilie. Of die ontmoeting leuk is en hoe het verder verloopt kunnen jullie zelf ontdekken. Het wordt spannend en het verhaal kent een verassend slot.

De voorstelling is niet statig gefilmd maar zit vol met filmische en optische effecten, alsof Pierke echt in een film acteert. Uiteraard komende de typische Pierkesgrapjes aan bod en is er voldoende actie om het geheel boeiend te houden.

  • Artiest: Koninklijk Poppentoneel Festival
  • Online -  
  • Genre: Poppentheater - kindervoorstelling

Graag uw extra aandacht voor:

: na betaling van het ticket krijgen jullie de dag van de voorstelling een code toegestuurd via mail (= mailadres dat gebruikt werd bij de boeking). Daarna kan er via Facebook ingelogd worden (met zelfde mailadres als bij boeking) en dienen jullie zich eerst aan te melden in de ‘Pierkesgroep’, waarna de uitzending in een privéstreaming kan gevolgd worden. Veel plezier!

 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
20 juli 2021 10:30 11:30   Koop ticket
23 juli 2021 15:00 16:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs gezinsticket € 10,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.