Nils De Caster en Sara De Smedt - It Takes A Believer

‘Tell me, what is the soul of a man?’ Blind Willie Johnson stelde zo’n 100 jaar geleden die pertinente vraag. Nils De Caster, singer-songwriter en multi-intrumentalist gaat in zijn nieuwe voorstelling op zoek naar die soul of a man. En legt en passant zijn eigen ziel bloot.
- Wouter Bulckaert -
auteur van 'Ry Cooder, meester in de schaduw' en 'JJ Cale, troubadour in de woestijn'

Uit de nevels van duizenden jaren muziek, sluipen de kristalheldere gitaarklanken en de op eikenhouten vaten gerijpte stem van Nils De Caster de oren van de luisteraar binnen. Hij flaneert langs de grens met Mexico in Tijuana, belandt in het diepe westen van de States in barrelhouses en country honks, en bevrijdt in een café musette de tango van zijn strakke jas. Daarvoor graaft hij diep in de wortels van de blues, country, folk én klassiek. Met ook songs van het heilige triumviraat JJ Cale, Ry Cooder en John Prine, terwijl aartsvader Dylan van op zijn troon goedkeurend knipoogt.

Nils ademt muziek. Authenticiteit. Bonhomie. En camaraderie. Want tijdens de Soul of a man, een voorstelling geschikt voor élke locatie duetteert en duelleert hij niet alleen met zichzelf op de videowall, maar brengt hij ook graag muzikale maten als Yves Meersschaert en Sara De Smedt mee.

Graag uw extra aandacht voor:

Deuren open vanaf 19u00 - indien u een duoticket bestelde voor het avondprogramma kan u blijven zitten tijdens de optredens, indien u een ticket bestelde voor Nills en Sara zal u gevraagd worden om de site te verlaten, op afroep van de organisator (omstreeks 22u00) afhankelijk van de publieksopkomst voor de groep na Nils en Sara
Bestel uw drankbonnen op voorhand, u spaart € 0,20 per bon uit!
U kan ongelimiteerd tickets bestellen, u wordt echter wel gevraagd zich op te splitsen ter plaatse indien uw bubbel groter is dan 8 personen - mondmasker verplicht – looplijnen zijn ter plaatse aangeduid en alles is voorzien om het event coronaproof te organiseren

 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
22 juli 2021 20:30 21:45   Koop ticket
22 juli 2021 20:30 24:30   Koop ticket
Duoticket Nils De Caster & Sarah De Smedt + Stash

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs € 5,00
Uitpas kansentarief enkel telefonisch of aan balie € 1,00
Duoticket avondprogramma € 8,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.