Tapioca | John Parm - Double bill from Brussels

Tapioca
Tapioca stelt zijn eerste single en clip "Move on" voor. De twee Brusselse artiesten, SiKa (Peritelle, Froesheleirs) en Le Tagarel (Mocambo, Batunoza), hebben dankzij hun vele samenwerkingen een sterke vriendschap gesmeed. De liedjes van Tapioca zijn beïnvloed door de muzikale liefdes van de twee muzikanten: Música popular brasileira en pop-funk uit de jaren '70 en '80. Sika en Le Tagarel deden alles op eigen houtje: gaande van grafische kunst tot productie, opnames of clips. En als kers op de muzikale taart is er een full album (in de maak) én heel veel videoclips.

John Parm
De producties van de in Brussel gevestigde DJ en Producer John Parm zijn getint met Westcoast Hip-Hop, Boogie Funk, Modern Funk en een subtiele “house touch”. John Parm hosts radioshows op Bruzz en Kiosk Radio, beheert de Brusselse afdeling van het internationale beatmaking-evenement Loop Sessions en treedt op met rapper Deco Comprehension en spoken word-artiest Joy Slam. Na projecten onder de naam Turtle Master, met zijn collectief Crab Boogie en als DJ en beatmaker voor de jonge franstalige rapscene (Caballero, Jeanjass, Lomepal…), richt hij zich nu op de tijdloosheid van de funk in het huidige muzieklandschap.
(in tegenstelling tot wat eerder stond aangekondigd treedt John Parm solo op en dus niet met band)

Graag uw extra aandacht voor:

Volgens de dan geldende corona maatregelen, u wordt tijdig op de hoogte gebracht hiervan
Aan de avondkassa worden de tickets € 3,00 duurder, het kansentarief blijft hetzelfde.

 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
25 september 2021 20:00 21:30   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 8,00
voorverkoop Uitpas | -18 | groep +10 Kortingen zijn niet geldig aan de avondkassa € 5,00
Uitpas kansentarief Aan balie Uitbureau | telefonisch | aan avondkassa indien plaatsen beschikbaar € 2,20
Avondkassa € 11,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.