Sandra Kim, Marco Z, Begir Memeti en band - Bella Italia

Bella Italia is een hartverwarmend en heerlijk nostalgisch theaterconcert dat al bewees dat het menig hart sneller doet slaan. Een fantastische liveband dompelt je onder in de mooiste en bekendste Italiaanse hits.

Bella Italia is een concert om met weemoed terug te denken aan de voorbije vakantie en waarom niet, vervlogen vakantieliefdes. Je kunt het al raden: Bella Italia is hartstochtelijk genieten van la dolce vita op una giornata particolare. De setlist is onweerstaanbaar. De ene na de andere hit passeert de revue. Naast de typische Italiaanse worden ook enkele vrolijke zomerhits geserveerd. Uit volle borst meezingen is toegestaan.

Bella Italia bestaat uit quasi tutti Italiani, enkel 'Zwijnaardenaar' Bart Van Lierde heeft geen Italiaanse roots.

Graag uw extra aandacht voor:

We werken niet met een geldig Covid Safe Ticket. Er worden plaatsen aan tafel voorzien. Bij het binnenkomen en bij elke verplaatsing in de zaal zal een mondmasker verplicht zijn. Bij het zitten aan tafel mag het mondmasker af. Vragen hieromtrent? Stuur een mailtje naar: reserveren@oczwijnaarde.be


(C) Jimmy Kets
 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
25 september 2021 20:00 21:20   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 16,00
Uitpas kansentarief € 3,20
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.