Het Farcetheater - Taxi Taxi

De zeer succesvolle komedie Taxi Taxi! is terug!

Deze topper van Ray Cooney stond jarenlang onafgebroken in het Londense West End. Het Farcetheater brengt deze voorstelling in een plezante jaren '70-sfeer met een Vlaamse topcast. De regisseur van dienst is Tegen De Sterren Op-acteur Chris Van Espen.

In deze knotsgekke komedie staat taxichauffeur John (Sébastien De Smet) centraal. John leidt al jaren een succesvol, maar vermoeiend dubbelleven. Hij heeft een vrouw in Sint-Amandsberg (Christel Domen), een in Destelbergen (Katja Retsin) en bijkomend en héél strak uurrooster. Maar na een stom accident dreigt zijn geheim aan het licht te komen.

Samen met zijn bemoeizieke buurman Stan (Peter Van Asbroeck) komt John in een wespennest terecht van nieuwsgierige wijkagenten (Chris Van Espen & Anthony Van Caeneghem), twee steeds meer geërgerde vrouwen, de pers en een flamboyante bovenbuur (Donaat Deriemaeker) die om de haverklap binnenvalt!

Daar komen uiteraard hilarische misverstanden en slaande deuren van!

  • Artiest: Het Farcetheater
  • Nieuwe Melac - 9052 Zwijnaarde Ongenummerde zitplaatsen
  • Genre: Humor - Volkstheater
  • Thema: Nieuwe Melac
  • Plaatsen: Ongenummerde zitplaatsen

Graag uw extra aandacht voor:

We werken met een geldig Covid Safe Ticket. Dit zal u, samen met uw toegangsticket en identiteitskaart moeten tonen bij het betreden van de zaal. Eens u die controle voorbij bent, hoeft u niet langer een mondmasker te dragen. Zonder een geldig Covid Safe Ticket zal het niet mogelijk zijn dit event bij te wonen. Vragen hieromtrent? Stuur een mailtje naar: reserveren@oczwijnaarde.be

 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
01 oktober 2021 20:00 21:30   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 16,00
Uitpas kansentarief € 3,20
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.