William Boeva - B30VA

William Boeva is 30 geworden. Dertig. Toen we hem vroegen wat hij daarvan vond, riep hij: "Ik ben nog altijd jong!" Daarna bekogelde hij ons met flippo's en Pokémonkaarten.

En daar wringt dus het schoentje: 30 jaar. Nog niet oud, maar ook niet echt jong meer. Er wordt namelijk zoveel verwacht van iemand die 30 is. Heb je al een huis? Ga je trouwen? Heb je kinderen? Heb je een extra oplader voor je smartphone?
Wat dan met al het leuks dat tot je 29ste wel nog gewoon mocht? Waarom mag je plots niet meer last-minute afspreken met vrienden en in het midden van de nacht take-away bestellen? Waarom is Nintendo-merchandise verzamelen opeens voor kinderen? "En ja, ik weet ook wel dat die lege pizzadozen buitengezet moeten worden, maar ik heb er een fort mee gebouwd en dat is ook waardevol!"

William voelt aan alles dat hij nu zijn leven echt in handen moet nemen, want het is nog niet te laat! Denkt hij. Het is tijd om afscheid te nemen van de oude Boeva.

  • Artiest: William Boeva
  • Nieuwe Melac - 9052 Zwijnaarde Ongenummerde zitplaatsen
  • Genre: Theater - Humor - Comedy
  • Thema: Nieuwe Melac
  • Plaatsen: Ongenummerde zitplaatsen

Graag uw extra aandacht voor:

We werken met een geldig Covid Safe Ticket. Dit zal u, samen met uw toegangsticket en identiteitskaart moeten tonen bij het betreden van de zaal. Eens u die controle voorbij bent, hoeft u niet langer een mondmasker te dragen. Zonder een geldig Covid Safe Ticket zal het niet mogelijk zijn dit event bij te wonen. Vragen hieromtrent? Stuur een mailtje naar: reserveren@oczwijnaarde.be


(C) Studio Edelweiss
 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
01 april 2022 20:00 21:30   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 16,00
Uitpas kansentarief € 3,20
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.