Compagnie Woestijn - Morgen zijn we allemaal terug

Jonas is vergeten wie hij is en wie de anderen zijn. Elke dag begint hij opnieuw, van voor af aan. Zijn enige houvast is Fons, die eigenlijk Richard is. Maar één ding weet Jonas zeker: hij is kandidaat voor de presidentsverkiezingen van de Verenigde Staten van Amerika. En hij zal winnen. Hij vergeet veel, maar dat vergeet hij nooit.
Een vader is zijn zoon kwijt, een vrouw haar man, kinderen hun vader. Hij is er nog, maar eigenlijk toch ook niet meer. Maar elke morgen is er toch die hoop en speelt iedereen het spel nog eens mee.
Hannelore Bedert levert met "Morgen zijn we allemaal terug" haar eerste theatertekst af. Met dit stuk bewijst ze dat ze personages van vlees en bloed kan creëren. Met humor, drama en finesse schildert ze met een fijn palet mensen die met al hun verdriet en emoties recht naar uw hart grijpen.

  • Artiest: Compagnie Woestijn
  • Nieuwe Melac - 9052 Zwijnaarde Ongenummerde zitplaatsen
  • Genre: Theater
  • Thema: Nieuwe Melac
  • Plaatsen: Ongenummerde zitplaatsen

Graag uw extra aandacht voor:

We werken met een geldig Covid Safe Ticket. Dit zal u, samen met uw toegangsticket en identiteitskaart moeten tonen bij het betreden van de zaal. Eens u die controle voorbij bent, hoeft u niet langer een mondmasker te dragen. Zonder een geldig Covid Safe Ticket zal het niet mogelijk zijn dit event bij te wonen. Vragen hieromtrent? Stuur een mailtje naar: reserveren@oczwijnaarde.be

 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
06 mei 2022 20:00 21:30   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 16,00
Uitpas kansentarief € 3,20
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.