Theater Hutsepot - Janneman

Ergens in Sint-Niklaas staat het huis van Jan. Jan was een verzamelaar, een twijfelaar, maar bovenal een kunstenaar. Jan Buytaert overleed in 2011 maar zijn huis zit nu nog steeds vol met schatten, zorgvuldig bewaard door WARP (Wase ArVsVeke Projecten).
Tom Van Mieghem, verhalenverteller, liet zich verwonderen door het leven en het werk van Jan. Tom vertelt hoe Jan zocht en vocht voor een plek tussen die andere grote Jannen: Van Eyck, Hoet, met de pet en hoe hij zich wou onderscheiden van Jan en alleman. Een vertelling vol anekdotes, poezen, nachtmerries en zelfportretten.
Kortom leven, het leven van een kunstenaar op zoek naar de essentie van de kunst. Het punt, de lijn, de vorm, het punt dat de omgeving wordt. Met dank aan Stef Van Bellingen voor de enthousiaste rondleiding in het huis, tussen de werken van Jan en de schatten van.

Graag uw extra aandacht voor:

We werken met een geldig Covid Safe Ticket. Dit zal u, samen met uw toegangsticket en identiteitskaart moeten tonen bij het betreden van de zaal. Eens u die controle voorbij bent, hoeft u niet langer een mondmasker te dragen. Zonder een geldig Covid Safe Ticket zal het niet mogelijk zijn dit event bij te wonen. Vragen hieromtrent? Stuur een mailtje naar: reserveren@oczwijnaarde.be

 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
06 april 2022 15:00 16:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 12,00
-12 € 8,00
Uitpas kansentarief € 2,40
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.