Teresa Salgueiro
‘Alegria’ - beyond Madredeus

Teresa Salgueiro is de voormalige frontvrouw van Madredeus. Haar tournee is genoemd naar een gedicht van José Saramago uit de bundel “Provavelmente Alegria” (1970).

Teresa Salgueiro blikt terug op haar solocarrière, vanaf het moment dat ze in 2007 Madredeus verliet. Haar grootste succesen als singer-songwriter boekte ze met albums als “O Mistério” (2013) en “O Horizonte” (2016).

Met Alegria koos Teresa Salgueiero voor haar favoriete folksongs uit verschillende windstreken, naast nieuwe arrangementen van eigen werk . Het zijn stuk voor stuk warme herinneringen aan de plaatsen die Teresa gedurende haar lange carrière bezocht en die haar blik op de wereld perfect weergeven. Ze illustreren haar unieke gave om die blik te vertalen in fijne muziek, met de veelzijdigheid van haar karakteristieke stem en in het gezelschap van fantastische muzikanten.

Teresa Salgueiro . zang
José Peixoto . gitaar
Fábio Palma . accordeon
Óscar Torres . contrabas
Rui Lobato . drum, percussie en gitaar


 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
20 februari 2022 20:00 21:30   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 18,00
voorverkoop Uitpas | -18 | groep +10 | Sectorpas Korting is niet geldig aan de avondkassa € 15,00
Uitpas kansentarief Aan balie Uitbureau | telefonisch | aan avondkassa (indien plaatsen beschikbaar) € 4,20
Avondkassa € 21,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.