Ga verder naar de inhoud

Over Uitbureau

Uitbureau staat in voor ticketing van diverse culturele organisaties in het Gentse. Daarnaast organiseren we ook evenementen zoals de Gentse Cultuurmarkt, het Luisterplein en Place Musette tijdens de Gentse feesten en het kindertheaterfestival Klein Spekken Festijn. Lees hieronder wat Uitbureau doet.

Logo Uitbureau vierkant

Ticketing

Uitbureau ontstond 31 jaar geleden in het ontbreken van een centraal ticketbureau. Uitbureau trachtte hierop een antwoord te geven en doet dat nog elke dag; namelijk door het aanbieden van tickets van diverse organisatoren vanuit één centraal punt in de Veldstraat. We bieden tickets aan van o.a. Tinnenpot, het Huis van Alijn, De Centrale, Nieuwe Melac en nog tal van andere culturele spelers.

Logo

Organisatie van projecten

Naast ticketverkoop en de daarmee samenhangend promotie steekt Uitbureau ook de handen uit de mouwen op projectmatig vlak. Uitbureau noem je in één adem met de Gentse Cultuurmarkt, het kindertheaterfestival Klein Spekken Festijn en de gezellige muziekpleinen Place Musette (Beverhoutplein) en het Luisterplein (Francois Laurentplein) tijdens de Gentse Feesten.