Ga verder naar de inhoud

Welkom bij Uitbureau Gent

Uitbureau's Ticketshop

Zin in cultuur, muziek of sport in Gent? Ontdek onze culturele kalender en koop je tickets!

Uitbureau's UiTWinkel

Wil u uw Uitpaspunten inruilen? Kom eens snuisteren in onze shop en ruil er je Uitpaspunten in voor leuke cadeaus!

Uitbureau's projecten

Uitbureau Gent organiseert, naast ticketing van diverse culturele organisatie, ook eigen evenementen (Luisterplein, Place Musette, Cultuurmarkt, kindertheaterfestival Spekken).

Aankomende events

Boatband
Join us for the Big Finale

The Boat Band XL

10 juni 2023 - 20:00

In 2016 meerde de Reno-boot aan in Gent en diende als opvangcentrum voor vluchtelingen. Thomas Noël verzamelde enkele muzikanten onder hen in De Centrale en startte wekelijkse jamsessies. Na verloop van tijd kwamen ook andere muzikanten met een migratie-achtergrond aansluiten en werd The Boat Band geboren.

UiTPAS
Scènefoto Hommage a Brel 5 c Tine De Wilde
(c) Tine De Wilde
Filip Jordens

Hommage aan BREL

10 juni 2023 - 20:00

Filip Jordens krijgt alle Brel-fans op het puntje van hun stoel met zijn fenomenale hommage. Jordens is een artiest die de geest van Brel in zich meedraagt. Het lijkt alsof le vrai Brel terug is.

UiTPAS
Tahsin Hasoglu Afis yazisiz
Böyleyken Böyle

Tahsin Hasoğlu Stand-Up

14 juni 2023 - 20:30

Kom en geniet van een avond vol lachen en plezier met de getalenteerde Turkse komiek Tahsin Hasoğlu tijdens zijn onvergetelijke "Böyleyken Böyle" stand-upshow!

UiTPAS
Ferm web
Ferm (Katoo Van Houtteghem & Romy Beun)

Niet Te Pruimen

18 juni 2023 - 20:00

Je zit in een donkere ruimte. Je hoort smakgeluiden. Akelig, toch fijn… Heb je ooit al eens een pruim gehoord? Lust jij onze pruim?

UiTPAS
Kalhor
Lost in the Desert Sky . een eerbetoon aan M.R. Shajarian
Volzet
Nog beschikbaar op andere data

Kayhan Kalhor & Esemble Ft. Hadi Hosseini

23 juni 2023 - 20:00

Kayhan Kalhors' Lost in the Desert Sky is een eerbetoon aan Mohammad-Reza Shajarian, de in 2020 overleden Iraanse zanger. De titel verwijst naar het album Night Silence Desert uit 2000, een samenwerking tussen Shajarian, Kalhor en andere grote namen uit de Iraanse muziek.

UiTPAS
Foto deur

Wat doet Uitbureau?

De hoofdtaak van Uitbureau Gent is tickets aanbieden van diverse organisatoren vanuit één centraal punt. Naast ticketing organiseert Uitbureau ook evenementen, zoals de Gentse cultuurmarkt, het kindertheaterfestival Spekken en tijdens de Gentse feesten Place Musette (Beverhoutplein) en het Luisterplein (Francois Laurentplein).