Ga verder naar de inhoud

Welkom bij Uitbureau Gent

Belangrijk:

Uitbureau/de UiTwinkel is uitzonderlijk gesloten op zaterdag 15/06.

Uitbureau's Ticketshop

Zin in cultuur, muziek of sport in Gent? Ontdek onze culturele kalender en koop je tickets!

Uitbureau's UiTWinkel

Wil je jouw UiTPAS-punten inruilen? Kom eens snuisteren in onze shop en ruil er je UiTPAS-punten in voor leuke cadeaus!

Uitbureau's projecten

Uitbureau Gent organiseert, naast ticketing van diverse culturele organisatie, ook eigen evenementen (Luisterplein, Place Musette, Cultuurmarkt, kindertheaterfestival Klein Spekken Festijn).

Aankomende events

Gili V
Gili

Raar, Hé?!

27 april 2024 - 20:00 — 27 juli 2024

Een comedy show vol magie en mentalisme met de favoriete acts van Gili Mentalisme, humor, wetenschap, illusionisme, buikspreken,... maar ook fijne leugens en eerlijk boerenbedrog

UiTPAS
Feature_21014.jpg
Gedrogeerde komedie in 2 bedrijven

Gepeupel & Gespuis

16 juni 2024 - 15:00

Gynaecoloog Raf zit in slechte papieren. Voor de 3 vrouwen in zijn leven wil hij echter de schijn hoog houden en wordt - zonder hun medeweten - drugdealer en verhuurt hij de bovenverdieping. Wanneer zijn schoonmoeder komt inwonen, de dochter met haar nieuw lief thuiskomt en de wijkagent te veel over de vloer komt, komt hij in nauwe schoentjes te staan. En dan moet de miserie nog beginnen...

UiTPAS
Feature_22205.jpg
Milad Mohammadi - Adja Fassa - Haroun Iqbal

Artists in Residence | A Two-night Show Case #2

16 juni 2024 - 20:00

Tijdens het seizoen 2023 - 2024 gooide De Centrale de deuren open voor 6 bijzondere residentieprojecten. Zes muzikale trajecten die elk op hun manier nieuwe artistieke routes verkennen. Twee avonden lang bieden we u een unieke blik achter de schermen van telkens een half uur per project, en drie opwindende sneak previews per avond.

Feature_20701.jpg
Elektrik B'zar | Hybride electro folk

Ko Shin Moon

19 juni 2024 - 20:30

Op het podium boeien de dynamische optredens van Ko Shin Moon met een psychedelische mix van geluid en beweging die menigten heeft betoverd op tal van avant-gardemuziekevenementen in Frankrijk en daarbuiten.

UiTPAS
Thumbnail Affiche midzomernachtsdroom 16 9
Compagnie couRage
William Shakespeare
Volzet
Nog beschikbaar op andere data

Midzomernachtsdroom

21 juni 2024 - 20:00

Drie werelden vloeien ineen in een bos tijdens midzomernacht. Toneelspelers maken een stukje voor het bruiloftsfeest van hun Hertog. Geliefden zitten elkaar achterna onder invloed van hun onstuimige gevoelens. En er is de wereld van de natuurgeesten die het woud geniepig beheersen. Een hitsige brousse vol verwarring, chaos en driftige verliefdheden.

UiTPAS
Feature_20247.jpg
William Shakespeare

Midzomernachtsdroom

21 juni 2024 - 20:00 — 22:00
Foto deur

Wat doet Uitbureau?

De hoofdtaak van Uitbureau Gent is tickets aanbieden van diverse organisatoren vanuit één centraal punt. Naast ticketing organiseert Uitbureau ook evenementen, zoals de Gentse cultuurmarkt, het kindertheaterfestival Klein Spekken Festijn en tijdens de Gentse feesten Place Musette (Beverhoutplein) en het Luisterplein (François Laurentplein).