Ga verder naar de inhoud

UiTWinkel

De UiTPAS is een digitale spaar- en voordeelkaart voor cultuur, sport en vrije tijd. Door deel te nemen aan sport-, cultuur- en jeugdactiviteiten kan je UiT-punten sparen. Die punten kan je dan omruilen voor interessante voordelen, zoals een gratis ticket, kortingen of andere cadeaus.

Nog geen UiTpas? Kom als de bliksem naar ons om uw eigen pas aan te schaffen voor slechts 5 euro (met ID kaart). Ook de UiTpas kansentarief kan je bij ons halen aan een luttele 1 euro (mits voorlegging attest verhoogde tegemoetkoming en ID kaart). Met deze UiTpas gaat u uiterst voordelig naar concerten, theater, kan u sporten...

Sowieso bij aankoop van uw UiTpas krijg je alvast een gratis zwembeurt én museumbezoek erbij, en uw eerste 3 punten!

En die leuke cadeaus? Die liggen in onze UiT-Winkel!

Uitpas spaar een punt op de website

Wil je meer weten over de voordelen van een UiTPAS (UiTPAS kansentarieven/groeps- en organisatiepassen..) ? het hoe, waarom en waar?

Uitbureau deur

Leuke UiTPAS-voordelen

Wil u uw Uitpaspunten inruilen?
Kom eens snuisteren in onze shop en ruil er je Uitpaspunten in voor leuke cadeaus!

Uitgelichte UiT Gadgets

Musea

Gratis toegang tot een museum

Met o.a. S.M.A.K, MSK, Design Museum, STAM, het Huis van Alijn en het Industriemuseum

10 Punten
Houten tolletje

Houten tolletje met illustratie Randall Casaer (Gravensteen)

een leuk en nostalgisch hebbeding!

10 Punten
Tasje centrale

Tasje van gerecycleerd materiaal (De Centrale)

Handige compacte tas, gemaakt uit gerecycleerde banners! Handig én duurzaam!

15 Punten
Gentfilmstad boek

Boek Gent Filmstad

Halverwege de twintigste eeuw beleefde de cinema zijn gouden jaren. Tijdens de jaren dertig, veertig en vijftig bloeide de Belgische cinemacultuur niet alleen in steden als Brussel en Antwerpen, ook Gent was een filmstad van formaat. Het meest tot de verbeelding spreekt de enorme collectie van ruim negenduizend, vooral Belgische filmaffiches, afkomstig uit het archief van de stedelijke politie en bewaard in Archief Gent. Zeldzame foto’s, bouwplannen, filmprogrammaties, archiefdocumenten en interviews met de cinemabezoekers van toen vervolledigen ons beeld van de meer dan dertig bioscopen die Gent toen telde, van de luxueuze filmtheaters in het stadscentrum tot de bescheiden cinemazalen in de wijken.

30 Punten
Computerlichtje

Computerlampje Stad Gent / Gentinfo

Licht in de duisternis dankzij UiTPAS! Dit is een superhandig en flexibel LED-leeslampje met USB aansluiting om bijvoorbeeld aan te sluiten op uw laptop of PC. Het lampje geeft heel helder en sfeervol wit licht.

5 Punten