Ga verder naar de inhoud

UiTWinkel

Onze UiTWinkel is dé hotspot van UiTPAS in de stad!

De UiTPAS is een digitale spaar- en voordeelkaart voor vrije tijd in Gent. Door deel te nemen aan cultuur-, sport- en jeugdactiviteiten kan je UiTPAS-punten sparen.

Die punten kan je omruilen voor interessante voordelen, zoals een gratis ticket, kortingen, gadgets, boeken of andere cadeaus.

Nog geen UiTPAS? Kom dan als de bliksem naar de UiTWinkel om je pas aan te schaffen! Breng je identiteitskaart en/of de nodige attesten (van mutualiteit of OCMW) mee. Een UiTPAS kost 5 euro of 2 euro voor -18. De UiTPAS met kansenstatuut kost 1 euro. Alle info over de aanschaf van een UiTPAS vind je hier.

De UiTPAS met kansenstatuut geeft je recht op 80% korting bij alle activiteiten van de UiTPAS-aanbieders. Je gaat dus uiterst voordelig naar concerten, theater of film, en je kan sporten en spelen aan een laag tarief!

Bij aankoop van een UiTPAS krijg je meteen enkele welkomstvoordelen cadeau, zoals een zwembeurt en een museumbezoek. Bovendien staan er meteen drie punten op je kaart!

Heb je genoeg punten gespaard en zoek je een leuk gadget of een nuttig hebbeding? Kom naar de UiTWinkel!

Uitpas spaar een punt op de website

Alles over UiTPAS

Wil je meer weten over de werking van UiTPAS?


IMG20221206130512

Leuke UiTPAS-voordelen

Punten omruilen voor handige hebbedingetjes of leuke cadeaus? Kom eens snuisteren in de UiTWinkel!

Uitgelichte UiT Gadgets

Goodiebag

Een zoete speelse Klein Spekken Festijn goodiebag

Een mini totebag met een leuk ganzenbordspel, en lekkers…

In ruil voor 10 punten (enkel met kinderkaart)

10 Punten
Boekje goede

Gentinfo notitieboekje A6

Rood notitieboekje van Gentinfo met lijntjes van het formaat A6.

8 Punten
Buff

Fleece buff & muts UiTPAS Regio Gent

UiTPAS Gent trakteert met een warme fleece buff die tot muts kan omgevormd worden én voorzien is van het logo UiTPAS Regio Gent.

10 Punten
Sokken 1

Kousen OMG! Van Eyck was here

Kousen van Tamu, featuring OMG! Van Eyck was here. Keuze tussen roze, blauwe of gele accentkleur. Verschillende maten beschikbaar.

30 Punten
Boek het lam gods

Boek 'Het Lam Gods, Bewonderd en gestolen'

Dit heerlijke boek over het Lam Gods neemt je mee op een reis doorheen de geschiedenis van dit wereldberoemde veelluik. Tekst: Harry De Paepe. Illustraties: Jan Van Der Veken. Hardcover, 110 pag. (c) 2020 Ballon Media.

35 Punten
Decentrale test

Voucher voor een gratis concert in De Centrale

De Centrale is een boeiende cultuur- en ontmoetingsplek en een warm en bruisend nest met veel aandacht voor de kracht van diversiteit. Creatie en presentatie van muziek uit alle windstreken is één van de pijlers. Vanaf nu kan je in ruil voor 35 UiTPAS-punten een concert in De Centrale gratis bijwonen.

35 Punten