Ga verder naar de inhoud

UiTWinkel

Onze UiTWinkel is dé hotspot van UiTPAS in de stad!

De UiTPAS is een digitale spaar- en voordeelkaart voor vrije tijd in Gent. Door deel te nemen aan cultuur-, sport- en jeugdactiviteiten kan je UiTPAS-punten sparen.

Die punten kan je omruilen voor interessante voordelen, zoals een gratis ticket, kortingen, gadgets, boeken of andere cadeaus.

Nog geen UiTPAS? Kom dan als de bliksem naar de UiTWinkel om je pas aan te schaffen! Breng je identiteitskaart en/of de nodige attesten (van mutualiteit of OCMW) mee. Een UiTPAS kost 5 euro of 2 euro voor -18. De UiTPAS met kansenstatuut kost 1 euro. Alle info over de aanschaf van een UiTPAS vind je hier.

De UiTPAS met kansenstatuut geeft je recht op 80% korting bij alle activiteiten van de UiTPAS-aanbieders. Je gaat dus uiterst voordelig naar concerten, theater of film, en je kan sporten en spelen aan een laag tarief!

Bij aankoop van een UiTPAS krijg je meteen enkele welkomstvoordelen cadeau, zoals een zwembeurt en een museumbezoek. Bovendien staan er meteen drie punten op je kaart!

Heb je genoeg punten gespaard en zoek je een leuk gadget of een nuttig hebbeding? Kom naar de UiTWinkel!

Uitpas spaar een punt op de website

Alles over UiTPAS

Wil je meer weten over de werking van UiTPAS?


Uitbureau deur

Leuke UiTPAS-voordelen

Punten omruilen voor handige hebbedingetjes of leuke cadeaus? Kom eens snuisteren in de UiTWinkel!

Uitgelichte UiT Gadgets

T shirt kids van t lam gods

T-shirt kids 'VAN 'T LAM GODS GESLEEGE' - OMG!

T-shirt voor kinderen met opschrift 'VAN 'T LAM GODS GESLEEGE', oranje en blauw, verschillende maten.

20 Punten
T shirt gf

Gentse Feesten t shirt

Zomer zeg je? Gentse Feesten!! De dienst Feesten van de Stad Gent dook in de voorraadkast en geeft Gentse Feesten-gadgets weg aan UiTPAS-gebruikers.

Zoals deze T-shirts en tops met campagnebeeld Gentse Feesten 2019. Voor dames en heren, verschillende kleuren en maten.

20 Punten
Onderzetters msk

6 onderzetters MSK - Van Eyck, An Optical Revolution. OMG!

Een herinnering aan de prachtige tentoonstelling 'Van Eyck, An Optical Revolution' in het MSK in 2020: zes kunstige onderzetters, die uw tafel zullen sieren. Ze tonen details uit het schilderij 'The Madonna of the Rose Garden' van Stefano di Giovanni, een tijdgenoot van Jan Van Eyck. De onderzetters zijn groot genoeg voor een mok, glas, theepot of wijnfles. Ze hebben een mat gelamineerde bovenkant met full color print en een kurken onderkant.

25 Punten
Fietsbel HA

Fietsbel Handelsbeurs

Ting Ting! Met deze hippe fietsbel van de Handelsbeurs word je gezien en gehoord :)

10 Punten
Cd lieven

NIEUWSTE CD Lieven Tavernier

In februari presenteerde Lieven Tavernier zijn nieuwe album Ik was daar ook in de Handelsbeurs. Voor dit album stript Tavernier zijn songs tot het absolute minimum, en keert hij terug naar de ultieme kern: melancholische teksten met één stem, één piano en drie backing vocals.

Vanaf 14 juni kan je in de UiTWinkel 30 UiTPAS-punten omruilen voor een exemplaar (één per UiTPAS, zolang de voorraad strekt). Wil je Lieven Tavernier aan het werk zien? Dat kan tijdens de Gentse Feesten: op 21 juli speelt hij op het Luisterplein van UiTPAS-partner UiTBureau Gent vzw. Gratis!

30 Punten