Ga verder naar de inhoud

UiTWinkel

Onze UiTWinkel is dé hotspot van UiTPAS in de stad!

De UiTPAS is een digitale spaar- en voordeelkaart voor vrije tijd in Gent. Door deel te nemen aan cultuur-, sport- en jeugdactiviteiten kan je UiTPAS-punten sparen.

Die punten kan je omruilen voor interessante voordelen, zoals een gratis ticket, kortingen, gadgets, boeken of andere cadeaus.

Nog geen UiTPAS? Kom dan als de bliksem naar de UiTWinkel om je pas aan te schaffen! Breng je identiteitskaart en/of de nodige attesten (van mutualiteit of OCMW) mee. Een UiTPAS kost 5 euro of 2 euro voor -18. De UiTPAS met kansenstatuut kost 1 euro. Alle info over de aanschaf van een UiTPAS vind je hier.

De UiTPAS met kansenstatuut geeft je recht op 80% korting bij alle activiteiten van de UiTPAS-aanbieders. Je gaat dus uiterst voordelig naar concerten, theater of film, en je kan sporten en spelen aan een laag tarief!

Bij aankoop van een UiTPAS krijg je meteen enkele welkomstvoordelen cadeau, zoals een zwembeurt en een museumbezoek. Bovendien staan er meteen drie punten op je kaart!

Heb je genoeg punten gespaard en zoek je een leuk gadget of een nuttig hebbeding? Kom naar de UiTWinkel!

Uitpas spaar een punt op de website

Alles over UiTPAS

Wil je meer weten over de werking van UiTPAS?


Uitbureau deur

Leuke UiTPAS-voordelen

Punten omruilen voor handige hebbedingetjes of leuke cadeaus? Kom eens snuisteren in de UiTWinkel!

Uitgelichte UiT Gadgets

Potloodjes centrale

Potlood 'let's grow' met bosvioolzaadjes (De Centrale)

Potlood met gom en bosvioolzaadjes 'Let's Grow!'. Gadget voor de Muziekateliers voor volwassenen en kinderen, van De Centrale.

5 Punten
Boek het lam gods

Boek 'Het Lam Gods, Bewonderd en gestolen'

Dit heerlijke boek over het Lam Gods neemt je mee op een reis doorheen de geschiedenis van dit wereldberoemde veelluik. Tekst: Harry De Paepe. Illustraties: Jan Van Der Veken. Hardcover, 110 pag. (c) 2020 Ballon Media

35 Punten
Boetseerklei

Kinder-boetseerklei (-12)

Kids only! Aquasoft kinder-boetseerklei, vijf kleuren. Enkel met Uitpas kinderen.

5 Punten
T shirt ntgent

NTGent T-shirt '(Opnieuw) beginnen / to begin (again)'

Wit t-shirt met rode accenten '(Opnieuw) beginnen / to begin (again)'. Verschillende maten beschikbaar.

25 Punten
Lockdown escape

Cadeaubon/Voucher van Lockdown Escape Room Ghent twv 25 euro

Ontdek een wereld vol spannende puzzels en raadsels. Kan jij op tijd ontsnappen? Kies uit vier uitdagende escape rooms en drie spannende VR games. Plezier gegarandeerd! Nieuw: VR escape rooms. Makkelijk te boeken. Bloedstollende rooms. Al vanaf 25 euro. 16+

50 Punten