Ga verder naar de inhoud

Onze projecten

Naast ticketing voor diverse culturele spelers in het Gentse, organiseert Uitbureau Gent vzw ook verschillende projecten. Lees meer hieronder!

Beeld website Artiestenmarkt

ArtiestenMarkt zaterdag 24 juni van 11u00 tot 17u00, Korenmarkt

Kom proeven waar al die (Gentse) artiesten hunne mosterd halen voor al die concerten, theaterstukken, comedy, kindertheater!

02 TLTTRIBUTE019

Luisterplein - Gentse Feesten vrijdag 14 juli tot en met zondag 23 juli 2023.

Het Luisterplein is een vaste waarde tijdens de Gentse Feesten. Elk jaar programmeren we échte luistermuziek op het Francois Laurentplein, tien dagen lang. Diverse genres komen aan bod; waaronder folk, country, bluegrass, kleinkunst, ‘lichte’ pop, jazz en klassieke muziek. Er is wel één constante, dat is uitmuntende kwaliteit én liefde voor muziek.

Foto PM 2019

Place Musette - Gentse Feesten vrijdag 14 juli tot en met zondag 23 juli 2023.

Wie in de Gentse Feesten even wil ontsnappen aan de massa en het joelende feestgedruis, kan terecht bij Place Musette. Het Beverhoutplein bij Sint-Jacobs wordt dan omgetoverd tot een gezellig pleintje waarin verschillende artiesten (gecureerd door vaste waarde Derek) het betere Franse lied te brengen. Dit plein vol France chanson bekoort elk jaar tot wel 1000 bezoekers. Sfeer gegarandeerd!

Facebook banner 820x360px 2

Cultuurmarkt - 16 September 2023

Jaarlijks zet Uitbureau de schouders onder de organisatie van de Gentse Cultuurmarkt. De opzet is om één keer per jaar alle bruisende cultuurorganisaties uit groot Gent op eenzelfde locatie te verenigen. De derde zaterdag van september wordt de Kouter getransformeerd tot een levendige markt waarbij grote en minder grote culturele spelers hun cultuuraanbod aan de man brengen. Absoluut niet te missen, voor cultuurorganisatie- en liefhebber!

KSF logo 1 STE VERSIE A

Kindertheaterfestival Klein Spekken Festijn - kerstvakantie 2023

Spekken is een theaterfestival voor peuters, kleuters en kinderen tot 12 jaar. Tijdens de kerstvakantie strijkt Spekken neer in Theater Tinnenpot en Theaterzaal Op De Wolken, met een breed gamma aan theatervoorstellingen. Klein Spekken Festijn is dus méér dan een kindertheaterfestival, het is een beleving voor jong en oud!