Ga verder naar de inhoud

Cultuurmarkt

Jaarlijks zet Uitbureau de schouders onder de organisatie van de Gentse Cultuurmarkt, in samenwerking met Stad Gent. Het doel is simpel en duidelijk, één keer per jaar quasi alle Gentse culturele spelers op eenzelfde locatie verenigen, het nieuwe culturele seizoen openen én cultuur bij de man brengen.

Kortom, een niet te missen event voor elke 'culturo', organisator of liefhebber!

DSC8246

Voor cultuurorganisator

De Cultuurmarkt is dé manier om het cultureel aanbod aan de man te brengen, jaarlijks bereikt de Cultuurmarkt tot 5.000 bezoekers op één namiddag. De cultuurmarkt is er ook om binnen het culturele veld nieuwe samenwerkingsverbanden te smeden, tussen jong en oud, klein en groot, gevestigde of minder gevestigde waarden.

DSC8379

Voor cultuurliefhebber

De Cultuurmarkt is dé plek voor de cultuurliefhebber. Je kan er rondwandelen tussen de kraampjes van meer dan 120 verschillende (socio-)culturele organisaties. Zo leer je het nieuwe cultuuraanbod van grote en minder grote verenigingen kennen. En wie weet misschien stuit je wel af en toe op een mini-concert of een theater-act of krijg je een leuke gadget? Je kan er tussendoor ook even verpozen in de late lentezon op ons terras, midden in de bedrijvigheid. Be there!

Bekijk hieronder onze standhouders.

Standhouders

A total of 80 items found.

'

A

B

C

D

E

F

G

H

I

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

Z