Ga verder naar de inhoud

Verkoopsvoorwaarden


Vzw Uitbureau biedt tickets te koop aan in opdracht van organisatoren van evenementen. Vzw Uitbureau Gent is niet verantwoordelijk voor wijzigingen van plaats, prijs of datum, noch voor de annulatie van een evenement. De persoon die de aankoop doet wordt als enige koper beschouwd. Enkel hij is gebonden tot de betaling, zelfs wanneer de tickets voor een derde zijn bestemd.

Uw adresgegevens worden door ons in een bestand opgenomen, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. Overeenkomstig de Wet tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens van 8/12/92 heeft u het recht op inzage en correctie van de door ons bewaarde informatie. Lees meer over ons privacybeleid hier.

Bij een bestelling van tickets verklaart men zich akkoord met de Algemene Verkoopsvoorwaarden en met ons privacybeleid .

RESERVATIE

Zowel bij online als bij telefonische booking gebeurt de reservatie onmiddellijk.

Onbetaalde telefonische reservaties blijven 5 dagen geldig. Reservaties moeten wel altijd ten laatste de dag voor het evenement betaald worden.

BETALING

Online dient u onmiddellijk te betalen, met Visa, Mastercard of bankkaart met kaartlezer.

Telefonisch heb je volgende mogelijkheden:

· Overschrijven binnen het aantal dagen vermeld in uw mail met de betalingsmodaliteiten
Indien de betaling niet werd uitgevoerd binnen deze termijn, heeft vzw Uitbureau het recht uw bestelling te annuleren
· Betalen en afhalen bij Uitbureau (cash, bancontact, Visa/Mastercard) binnen de 5 dagen na uw reservatie tenzij anders vermeld aan de telefoon

Aan de balie kan u cash betalen, of met bancontact/Visa/Mastercard

VERZENDING TICKETS

Online en telefonisch kan u enkel tickets ontvangen via mail.

U kan wel fysieke tickets vragen bij aankoop aan de balie.

Bij internet en telefonische betalingen: er wordt een onderhouds/transactiekost gevraagd van € 1,50 per internet bestelling, dit is een kost voor het beheer, het onderhoud en instellen van het online ticketinggedeelte.

Bij verlies/diefstal van uw tickets worden deze niet terugbetaald noch vervangen. Voor genummerde plaatsen kunnen wij eventueel duplicaten klaarleggen aan de avondkassa, echter niet voor ongenummerde plaatsen.

Tickets kunnen niet omgeruild noch terugbetaald worden.

Eens de tickets betaald zijn ofwel online of telefonisch of aan de balie worden achteraf geen kortingen meer toegekend.


Bij annulatie van een concert/voorstelling door de organisator of het Uitbureau zelf worden tickets aan de klant terugbetaald met een voucher of via overschrijving, deze keuze van teruggave wordt beslist per concert of per organisator. Verzend- en transactiekosten worden hierbij niet terugbetaald.

Meer info over de wettelijke bepalingen bij teruggave met een voucher? Klik Hier

Bij terugbetaling van een concert worden de tickets terugbetaald door vzw Uitbureau Gent of door de organisatie.

Vzw Uitbureau Gent behoudt zich het recht voor de reservatiekost te bepalen. Dit doen wij aan de hand van een coherent systeem en in samenspraak met de organisator.