Ga verder naar de inhoud
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Voorstellingen op deze locatie

Biezebaaze 4
Biezebaaze

20 jaar Biezebaaze

14 juli 2023 - 20:00

Gent en de rest van Vlaanderen leerde Biezebaaze in 2003 kennen als een muzikaal en tekstueel wild om zich heen slaande bende rockers.

Nu, 20 jaar na die ene grote hit Loetsebollekezoetse, slaat de band nog altijd even wild om zich heen, zij het misschien iets muzikaal gerijpter en tekstueel geraffineerder.

UiTPAS
Les Quatre au Quai Entre les lignes
(c) Olympe Tits
Les Quatre au Quai

Entre Les Lignes

17 juli 2023 - 20:00

Entre Les Lignes, de 3e avondvullende voorstelling van Les Quatre au Quai, bulkt opnieuw van de Franse chansons de nos rêves en van de ironische Vlaamse humor, waarbij de Gentse toets niet ontbreekt.

UiTPAS
Evergreen Machine Evergreens voor de eeuwige jeugd foto nieuw 2 dec 2022
Evergreen Machine

Evergreens voor de Eeuwige Jeugd

19 juli 2023 - 20:00

Vijf muzikanten die hun strepen verdienden bij onder andere K’s Choice, Meuris, Admiral Freebee, Rex Rebel en Venus In Flames, grasduinen in de platenkast van hun ouders en grootouders en brengen je nu klassiekers uit de periode 1930 tot 1970. Popmuziek die gebeiteld staat in ons collectief geheugen. Hits van Bobbejaan Schoepen, The Beatles, Chuck Berry, Tom Jones, The Shadows en Willy Sommers of van Elvis, Neil Diamond, Jo Leemans, Fats Domino en Will Tura...

UiTPAS
Steven Goegebeur Mankracht zonder tekst cfoto Elke Detavernier
(c) Elke Detavernier
Steven Goegebeur

Mankracht

21 juli 2023 - 20:00

Het leven heeft Steven niet gespaard. Hij incasseerde slag na slag. Ging uiteindelijk op de knieën. En net niet uitgeteld gebeurde het wonder; ergens vond hij de kracht. Om weer recht te krabbelen, op te staan, de rug te rechten. Mankracht. Waar hij die kracht vond, wie hem die kracht gaf, hoe die kracht te gebruiken ...?

UiTPAS
Zo cader zo zoon V
Farcetheater

Zo Vader, Zo Zoon

6 oktober 2023 - 20:00

Met ZO VADER, ZO ZOON waait er volgend seizoen een wervelwind van hilarische situaties door het theater. In Nederland was deze komedie van Jon van Eerd alvast een grote hit. Het Farcetheater brengt nu de Vlaamse versie.

UiTPAS
Zo cader zo zoon V
Farcetheater

Zo Vader, Zo Zoon

7 oktober 2023 - 20:00

Met ZO VADER, ZO ZOON waait er volgend seizoen een wervelwind van hilarische situaties door het theater. In Nederland was deze komedie van Jon van Eerd alvast een grote hit. Het Farcetheater brengt nu de Vlaamse versie.

UiTPAS
Tir arthur V
(c) Tine De Wilde
Warre Borgmans en Bo Spaenc

Tir Arthur

25 november 2023 - 20:00

Tir Arthur is een bloedernstig stuk waarin, juist daarom, kolossaal veel gelachen wordt. Tir Arthur baadt in uitbundige en nostalgische kermismuziek, maar evengoed in duistere tonen van de film noir.

UiTPAS
Coach V
(c) Filip Naudts
Arnout Van Den Bossche

Coach

15 december 2023 - 20:00

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om “te werken aan jezelf”. Of het nu gaat over daten, de opvoeding van je kinderen, de rommel in huis of je online activiteiten… er is werk aan. Gelukkig staat er voor elk probleem wel een coach klaar om je te helpen

UiTPAS
Loge 10 florence V
Loge 10

Florence

17 februari 2024 - 20:00

Florence vertelt het waargebeurde verhaal van de legendarische Florence Foster Jenkins die er alles aan deed om haar droom, een grootse operazangeres worden, te laten uitkomen.

UiTPAS